Autopleje

LuLou´s Autopleje

Mange i dag går meget mere op i deres bil, og vil gerne passe godt på den. De vil gerne have den skinner og ser rigtig flot ud. Den gammeldags vaskehal der benytter børster, rengører faktisk ikke bilen bedre, men den ridser lakken overfladisk, med meget små ridser. Gang på gang bliver lakken mat og kedelig at se på. Vi har set behovet for at få gjort sin bil ren uden at man får de velkendte vaskehalsridser. Vi har derfor investeret i Danmarks eneste børstefri bilvask. Der kan man få vasket sin bil helt uden ridser, og den vil skinne rigtig flot i længere tid.

 

Vores børstefri bilvask vasker din bil skånsomt og effektivt, og vi kan sikre, at din bil igen bliver skinnende ren. Børstefri bilvask er desuden et ideelt valg til dig, der har fået coating på bilen, da bilen rengøres på nænsom vis uden at beskadige overfladen. Man kan sige vi er en slags wellness. Hos os bliver bilen, MCen eller båden forkælet og plejet og de kører herfra med en tilfredshed og glæde ligesom deres ejer.

 

Vi bruger en nøje udvalgt kombination af sæbe og voks når vi klargører biler, da almindelig sæbe ikke kan gå af bilen uden en børste, eller er effektiv nok til at fjerne skidt og snavs. Vi har testet en lang række af forskellige specialsæber, og fundet frem til den bedste slags. Den avancerede bilshampoo løsner snavset helt uden brug af børster. Herefter bliver bilen skyllet med en særlig voks, som bliver fordelt ud over bilens overflade, for til sidst med specielle dyser at skylle den rent med vand der har en helt særlig temperatur. Denne voks er med til at sikre, at din bil efterlades med en skinnende overflade og ikke mindst er godt beskyttet, til vi ses igen. Du kan naturligvis også tilvælge fælgerens og undervognsvask, hvis der er behov for en særligt grundig omgang, eller hvis du blot vil forkæle din bil lidt ekstra.

Hos Lulous Autopleje har vi specialiseret os, og vi uddanner løbende vores personale for hele tiden at kunne levere den nyeste teknologi og lære at benytte de bedste teknikker for at sikre at kundens ønsker og behov bliver opfyldt på bedste vis.

Vi udfører hver eneste dag opgaver for en bred vifte af forskellige kunder.  Vi klargører og vasker både highend biler såsom lamborghini, Ferrari, Rolls Royce, Jaguar men også veteran biler, håndværker biler, almindelige biler og leasing aftaler. Du kan være sikker på, at vi altid gør vores for at finde den bedste løsning for dig som kunde, ligesom vi altid sikrer, at der er fuld enighed om opgavens omfang og pris.

Hos Lulou’s autopleje kan vi klare alt fra almindelig bilvask til dampvask, støvsugning og komplet kabinerens, røgskadede biler m.m. Vi kan også tilbyde at tage hånd om salgsbiler og leasingbiler. Skal du returnere din leasede bil, så kan du med fordel lade os klargøre den inden, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Få hjælp til polering af bil, børstefri bilvask eller keramisk coating her.

Lille pakke

Udvendig vask: Børstefri bilvask. Vinduespudsning udvendigt. Bilen får en omgang hybrid ceramic voks før aftørring hvilket giver en glansfuld overflade.

Indvendig vask: Støvsugning af hele bilen.

Stor pakke

Udvendig vask: Børstefri bilvask. Vask af dørfalser og kanter, vask af benzindæksel, vask af fælge og dæk og vinduespudsning udvendigt. Bilen får en omgang hybrid ceramic voks før aftørring hvilket giver en glansfuld overflade. Vi afslutter behandlingen med dækshine.

Indvendig vask: Støvsugning af hele bilen. Støvsugning og rens af måtter. Vinduespudsning indvendigt. Pudsning af spejle indvendigt. Kabinerens og pleje. Interiørrens og vinylpleje.

Ved ekstra beskidt tilføjes 450 kr.

Ved ekstrem beskidt aftales prisen.

 Extreme duty

Vi tager også gerne hånd om de mere ekstreme rengøringsopgaver og får selv de mest beskidte biler til at skinne igen. Det indbefatter blandt andet fjernelse af mug og skimmelsvamp og fjernelse af lugtgener.

Motorcykelvask og -polering

Vi tilbyder detaljeret og grundig vask og pudsning af motorcykler. Vi udfører individuel behandling fra gang til gang med udgangspunkt i den enkelte model.

 Lakrens

Med lakrens får du en meget grundig rensning af overfladen. Vi fjerner tjære, nedfald fra træer, lim og olie, flyvende rust, harpiks og grønalger. Denne behandling anbefales, inden vi skal foretage polering eller keramisk coating for at opnå højst mulig kvalitet og glans.

Imprægnering af kaleche

Vi anbefaler, at du imprægnerer kalechen med jævne mellemrum for at bevare den vand- og smudsafvisende overflade. Kalecheimprægnering fungerer som en slags vask, der både rengør og beskytter, så den bliver så god som ny.

Sæderens

Fjernelse af skidt og plamager på stof, mudder, drikkevarer og madrester samt pletter. Ved lædersæder renser vi læder og fjerner skidt og fedtstof på overflader og afslutter med læderconditioner. Det sikrer, at din læderkabine fremstår ren, og at læderet har den nødvendige smidighed, så den ikke tørrer ud, og der opstår revner.

Loftbeklædning

Fjernelse af kaffepletter, madrester, nikotin og lugte. Ofte kombineret med sæderens, rens af bundbeklædning og ozonbehandling.

Bundbeklædning

Ved rens af bundbeklædning kan vi komme lufte, mug og madrester til livs. Ofte kombineret med sæderens, rens af loftbeklædning og ozonbehandling

Ozonbehandling

Effektiv behandling til at fjerne dårlig lugt efter røg, sod, nikotin, dyr mv. Ozon dræber desuden mikroorganismer og fjerner bakterier, vira og svampesporer. Ved en ozonbehandling omdannes ilten i luften til ozon, hvilket virker effektivt mod fjernelse af lugt. Skal kombineres med en grundig rengøring af bilen indvendig.

Fjerning af hundehår

At fjerne hundehår en gang imellem vil sikre, at der ikke dannes et tykt lag af hår i overflade, som ellers kan give lugtgener i bilen. Denne behandling kombineres ofte med grundig rengøring af bilen indvendig og ozonbehandling til at fjerne lugt.

Specialopgaver pr. arbejdstime

Teknisk arbejde såsom afmontering/påmontering af sæderne og andre opgaver, som kræver tekniske færdigheder.