Foliering af bil pris – Her kan du se, hvad det koster

Ønsker du at finde foliering af bil pris og dine muligheder? Så er du landet det rette sted. Hos LuLou Autopleje tilbyder vi folie til din bil, hvis du ønsker at ændre udtrykket på din bil uden at ødelægge den oprindelige lak. 

Åbningstider

Mandag – fredag
09:00-16:00

Kontakt

+45 42 20 28 77
info@lulou.dk

Med foliering af bil kan vi ændre din bil fra blank til mat, eller den kan få en helt ny farve. Det har aldrig været lettere at få den drømmebil, som du altid har ønsket dig. 

Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Glossy finish
  • Mat finish
  • Et stort udvalg af farver
  • Glimmer
  • Metalfarver

Muligheder for foliering af bil pris 

Prisen varierer alt efter, hvor stort det køretøj, som du gerne vil have indpakningen på, er. Nedenfor kan du se en oversigt over priserne:

Bilindpakning og helfoliering af biler:

Lille bil (2 sæders bil) 10.000 kr.
Mellem bil (maks. 5 sæders bil) 12.000 kr.
Stor bil (maks. 9 sæders bil) 14.000 kr.

Det er derfor en billig løsning i forhold til en omlakering af din bil, som nemt kan koste mellem 30.000 og 40.000 kr. 

Det tager ca. 12 timer for os at udføre, da vi altid arbejder med stor præcision og omhyggelighed.

Hvorfor vælge foliering?

Foliering af bil pris og udtryk er selvfølgelig vigtige faktorer, når det handler om bilindpakning. Der er dog også andre fordele ved at vælge det. Folieindpakning beskytter også bilens oprindelige lak fra kemiske skader og ridser. 

Ønsker du derfor at sælge bilen efter noget tid, kan man blot fjerne folieringen, og bilen vil have en flot og bevaret overflade. Det forlænger derfor bilens levetid, og er derfor en god investering, hvis du vil passe godt på dit køretøj.

Vil du høre mere om foliering af bil pris eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 42 20 28 77 eller mail: kontakt@lulous-autopleje.dk

Læs også om keramisk coating eller rengøring af bil her.