Om os

Hos Lulou’s har vi siden 2017 specialiseret os i pleje af din bil, motorcykel eller båd. Vi tilbyder en bred vifte af bilpleje for kunder over hele København. Hos os kan du således få klaret både en helt almindelig bilvask i vores børstefri bilvask i hånden samt de mere omfattende klargørings- og poleringsopgaver.

Åbningstider

Mandag – fredag
09:00-16:00

Kontakt

+45 42 20 28 77
info@lulou.dk

LuLou´s Autopleje

 

Vi står klar til at tage god hånd om din bil, så du kan nyde godt af et flot resultat. Med værksted i Kastrup ganske kort fra motorvejen kan vi tilbyde bilpleje for både private og erhvervskunder. Uanset omfanget af opgaven kan du være sikker på, at vi løser den med stor omhu og med sans for selv de helt små detaljer. Det behøver med andre ord hverken at være besværligt eller tidskrævende at få klaret en bilpolering eller bilvask i København. Hvis du vælger Lulou’s til at stå for klargørings-, folieindpaknings- eller poleringsopgaver, så kan du være sikker på, at vi vil gøre vores for at overraske dig positivt.

Kort sagt er der ikke noget inden for kosmetik af biler, som vi ikke laver. Du er velkommen til at kigge forbi vores værksted, hvis vi skal tage hånd om din bil. Skulle du få brug for en lånebil, mens vi klargør din bil, så stiller vi gerne en til rådighed. Skulle du have en opgave af mere avanceret grad i forbindelse med pleje af din bil, så kom gerne til os, så finder vi i fællesskab med dig frem til den bedste løsning.

Vi går højt op i vores kunders tilfredshed, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi kan ikke alt, men vi er specialiserede og professionelle inden for vores område. Har du spørgsmål til vores forskellige services, så står vi altid klar til at besvare dem. Vi har solid erfaring med bilvask og bilpleje, og vi lader gerne vores ekspertise komme vores kunder til gode.

KONTAKT OS IDAG

Lad os pleje din bil

Det er vigtigt at passe godt på sin bil, og en væsentlig del af dette er at sørge for, at den får regelmæssig pleje.

Del os