Polering af bil – Professionel vedligeholdelse af din bil

Med polering af bil hos Lulou’s Autopleje på Amager står bilen som ny igen. Din bil bliver udsat for mange forskellige ting såsom forskellige vejrforhold, insekter, ridser fra vaskehaller og meget andet, og den vil naturligt blive medtaget med tiden.

Vi anbefaler regelmæssige behandlinger af din bil, der er med til at vedligeholde bilens lak og udseende, uanset om du har en ny eller ældre bil. Får du lavet polering og coating, får du desuden et gratis klippekort med 3 vaske i vores børstefri vaskehal.

Hvad er polering af bil?

Det er umuligt at undgå solskader, skidt, snavs og småridser på din bil, hvis du bruger din bil regelmæssigt. Her er polering af bil en vedligeholdelse af bilens lak, der fjerner genstridigt snavs og ridser, og du kan tydeligt se forskel allerede efter én behandling. 

Vi anbefaler altid, at du også tilkøber en ordentlig lakrens, der fjerner alt trafikfilm, flyvende rust og andet skidt, der sikrer det bedste resultat.

Når du afleverer dit køretøj til polering, så starter vi med den dybdegående lakrens, hvis den er tilkøbt, så den er klar til behandling. Herefter polerer vi lakken, og afhængig af bilens stand, kan det både være en glanspolering eller en mere dybdegående behandling. 

Vi slutter af med at give din bil en omgang voks, som både er vand- og UV-afvisende, så din bil er beskyttet bedst muligt.

Se mere om rengøring af bil her. 

Farvel til ridser med polering af bil

Hvis du lader os stå for behandling af bil, så sørger vi for at fjerne snavs, ridser og indgroet skidt, der har sat sig i lakken. Netop ting der ikke forsvinder ved en normal bilvask. Med bilpolering får du en klar og skinnende lak, der efterfølgende kan forsegles med vores keramiske coating, Krytex, for at bevare det flotte finish. 

Med polering af bil, vil dit køretøj føles som ny igen. Book tid til behandling af bil i dag. 

Se også folie til bil her. 

Vælg bilpolering hos Lulou’s Autopleje

Hos Lulou’s Autopleje, udfører vi en bred vifte af opgaver inden for vask, klargøring, polering og meget, meget mere. Vi udfører opgaver til både private og erhverv, og vi gør altid en stor dyd ud af at løse vores opgaver med omhu og sans for detaljen. 

Vi står altid klar til at tage god hånd om din bil, og uanset om det er store eller små opgaver, så kan du være sikker på, at vi gør vores bedste for at overraske dig positivt. 

Du finder også Danmarks eneste vaskehal uden børster hos os, og der er næsten ikke noget inden for kosmetik af biler, som vi ikke laver. Du er altid velkommen til at kontakte os, eller komme fordi vores værksted på adressen Kirstinehøj 56A, Port 2, 2770 Kastrup på Amager, hvis du ønsker pleje, vask eller klargøring af din bil.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi lader gerne vores ekspertise komme vores kunder til gode. 

Læs også om FDM her. 

FAQ

Hvad er prisen for polering af bil?

Prisen for polering af bil afhænger blandt andet af, hvor stor en bil du har, samt hvilket “trin” af behandling du ønsker. Priserne ligger mellem 3.500-7.500 kr. Derudover anbefaler vi, at du også vælger vores dybdegående lakrens for det bedste resultat. Den koster mellem 1.800-2.500 kr. 

Kan ridser i lak fjernes med bilpolering?

Ja. De fleste ridser kan fjernes med polering af bil. Der er dog undtagelser, hvis ridserne er for dybe. Tag en snak med os, så kan vi se på, om det er ridser, der kan poleres væk.

Hvad gør polering af bil?

Helt overordnet, så fjerner man defekter i lakken. Det kan være alt fra småridser fra sten, vaskehalsridser, snavs og solskader. 

Hvor lang tid tager polering af bil?

Det kommer meget an på, hvor omfattende opgaven er, størrelsen på bilen, og om du også skal have lavet andet ved bilen. Men en ting er sikker, og det er, at du ikke skal bekymre dig om ikke at have en bil, mens vi polerer din bil. Hvis du skulle have brug for det, stiller vi nemlig gerne en bil til rådighed imens.