Stenslagsfolie Tesla model Y – Pas på din bil med foliering

Stenslagsfolie Tesla model Y er til dig, der gerne vil passe ekstra godt på din bil. Den smarte folie er en beskyttende film lavet af holdbart materiale, der påføres biler for at beskytte mod stenslag, ridser og mindre skader på lakken.

keramisk coating trustpilot

Beskyttelsesfolie hos Lulou

Vi er eksperter i at påsætte beskyttelsesfolie. Har du spørgsmål, bekymringer eller ønsker er du meget velkommen til at kontakte os.

PPF beskyttelsesfolie

Undgå ridser og småskader

Der kommer nemt små ridser og skader på bilens ydre, hvorfor stenslagsfolie Tesla model Y er en suveræn løsning som beskyttelse. Mange vælger at få påført dette på deres biler for at beskytte lakken. 

Ridser og skader kan komme fra både stenslag, småsten, insekter og meget andet, og er derfor svært at undgå under kørsel. Med den rette beskyttelse kan du både forlænge bilens levetid og bevare dens værdi, hvorfor mange vælger denne løsning. Den transparente film er tynd, men robust nok til at absorbere slag og beskytte lakken mod at blive ridset eller beskadiget.

Dette kan påføres de fleste biler, og er derfor ikke kun gældende for enkelte modeller.

Fordele ved Beskyttelsesfolie

Ny bil

Beskyt din Tesla Model Y og hold den ny og ren uden skrammer, ridser eller UV-skader. 

Holdbar i mange år

Beskyttelsesfolien holder i mange år, og vil derfor få din Tesla Model Y til at se ren og pæn ud 

Bevar Værdi

Med vores beskyttelsesfilm vil du bevare din gensalgsværdi, når du en dag er klar til at sælge

Pas på bilens udseende 

Stenslagsfolie Tesla model Y er med til at bevare bilens udseende, og det kan derfor være en omkostningseffektiv investering. Foliering kan forhindre dyre reparationer og lakarbejde i fremtiden, hvor prisen ofte er langt højere. 

Man kan se stenslagsfolie som en slags forebyggende vedligeholdelse, der kan bidrage til at holde bilen i god stand og beskytte den mod udefrakommende elementer, især hvis man kører på veje med dårlige forhold, eller hvor stenslag og skader er mere almindelige.

Laget bidrager desuden til at bevare bilens glans og finish, da den beskyttende film er designet til at modstå UV-stråler. Dette er også en investering i bilens udseende, da det kan forhindre lakken i at falme eller blive mat over tid på grund af solens skadelige virkninger.

Kom forbi os 

Hos Lulou er vi eksperter i biler, og stenslagsfolie Tesla model Y er ingen undtagelse. Vi har stor erfaring med foliering af biler, og hjælper også gerne med alt fra autopleje, indvendig og udvendig rengøring, keramisk coating til meget andet. 

Hos os er du sikret høj kvalitet i service, og du kan derfor være sikker på, at din bil er i kyndige hænder. Vi har de rette maskiner og folk, der skal til for et suverænt resultat, du kan glæde dig over længe. 

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon: +45 42 20 28 77 eller mail: info@lulou.dk skulle du have nogle spørgsmål.

FAQ

Hvad er stenslagsfolie Tesla model Y?

Stenslagsfolie Tesla model Y er folie lavet af holdbart materiale, der påføres biler for at beskytte mod stenslag, ridser og mindre skader på lakken. Denne kan påføres de fleste biler.

Kan jeg selv påføre stenslagsfolie Tesla model Y?

Vi anbefaler ikke selv at påføre folien, da der kræves stor præcision og erfaring, således, at folien sidder korrekt på de ønskede områder af bilen. 

Hvad beskytter stenslagsfolie mod?

Folien beskytter mod alt fra slag fra småsten, insekter, ridser og andre udefrakommende elementer, der kan skade lakken. 

Forandrer folien udseendet på min bil?

Nej, denne type folie er transparent, hvorfor den ikke ændrer udseendet på bilen. Det er muligt at vælge andre typer af behandling, ønsker du at ændre bilens farve eller andet.